Faqja e parė   |   Rreth nesh   |   Shėrbimet tona   |   Produktet tona   |   Galeria   |   Kontakti
 
Gjuhėt   |
 
 
Dyerë Pėr 
Shtėpinë Tuaj
 
  DYERE TE NDRYSHME ME KORNIZE DRURI E PUNUAR ME MDF DHE FURNIR TE LLOJEVE DHE NGJYRAVE TE NDRYSHME.  
 
 
   
  KATEGORITĖ PRODUKTET TONA
     
PRODUKTI
DERË SALLONI VENGE ME XHAM
TË ZALLUAR
  KODI FP02
PRODUKTI
DERË ELEGANTE ME 4 LLAJSNE
INOKS
  KODI FP21
PRODUKTI
DERË E ZEBRA RRAFSHËT ME
LLAJSNE INOKS
  KODI FP15
Copyright © 2010 Fabrika Preteni | Site By: Kuraja.com